Négykarikás sikertörténetek: Digitális „gerincoszlop” Mexikótól Franciaországig

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.12.20 11:00

IT_704x469.pngEgy különleges csapat, melynek tagjai közel két évtizede halmozzák sikereiket az Audi Hungaria falain belül és a világ több országában - a konszern telephelyeinek szolgáltatójaként. Egyedi szemléletmódjuk és a csapatösszetartásuk példaértékű, ennek is köszönhető az a bizalom, amit a konszern nagyvállalataitól kapnak: a vállalatcsoport digitális gerincoszlopát képező SAP rendszerek és HANA adatbázisok üzemeltetéséért felelősek.

Kik ők és mi áll sikereik hátterében? L. Balázs (SAP Bázis team koordinátor) és H. Zoltán (SAP Bázis szolgáltatás felelős) mesélt nekünk a csapat mindennapjairól.

Tovább

Kapu a nagyvilág felé - Logisztikai eszköztervezés - Farkas Gábor

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.12.19 11:05

logisztika_704x469.png„A munkámon keresztül olyan lehetőségeket kaptam, aminek köszönhetően a világnézetem, a gondolkodásmódom és a szakmai céljaim gyökeresen megváltoztak. Kinyílt számomra a világ.”

Tovább

Négykarikás sikertörténetek: Minden idők legerősebb Golf R erőforrása a mi fejlesztőinktől

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.12.16 11:05

mérnök_704x469.png„Az ember el sem tudja képzelni, hogy igazából mit is alkotott, míg be nem ül egy profi versenypilóta mellé. 21 km-en keresztül, a száguldás mámorában 5500-as-6600-as fordulatszámtartományban extrém terhelések érik a motor minden egyes komponensét. A fékpadokon és a fejlesztési fázis során természetesen teszteljük mindezt, de a Nordschleife legendás aszfaltcsíkján látni és érezni mindazt, hogy mire képes a munkánk által elért 333 lóerő, igazán felemelő érzés.” Balics Ákos – Motorfelelős projektvezető

Tovább

Négykarikás sikertörténetek: Beraczka Tamás

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.12.12 10:55

beszerző_704x469.pngTamás a 2 éves Dél-Koreai kiküldetéséből nem üres kézzel tért haza Győrbe. Szöulban olyan széleskörű kulturális és szakmai tudásbázist épített ki a legnevesebb akkumulátorgyártó cégekkel, ami napjainkra már konszern szinten képezi alapját az akkumulátor beszerzési folyamatoknak – tőlünk, Győrből. Hogyan érte el mindezt? Ismerd meg cikkünkből!

Tovább

Digitális bankolás, amivel nemcsak spórolsz, de még kereshetsz is

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.08.29 09:50

gránit1.pngDigitális bankolás, amivel nemcsak spórolsz, de még kereshetsz is

Ma már szinte mindent el tudunk intézni a telefonunkon, legyen az bevásárlás, utazások foglalása, vagy éppen a banki ügyleteink. Számos előnye van annak, ha valaki digitálisan szeretné intézni pénzügyeit, többek között, hogy ez a legolcsóbb. Van azonban olyan digitális bankszámla is a piacon, amellyel nemcsak a banki költségeidet nullázhatod le, de közel 100 ezer forint jóváírásra is szert tehetsz!

Tovább

Önkéntes jelentkezés a Magyar Máltai Szeretszolgálat győri régióközpontjába

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2022.03.02 16:59

máltai_önkentessek-01.png

A Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat győri régióközpontjába önkéntes diákok jelentkezését várja különböző feladatokra az Ukrajnából menekültek segítésére:
  • adományok pakolására
  • szendvicskészítésre, illetve
  • helyszínen való segítségnyújtásra stb.
Regisztrálni az alábbi linken lehetséges: https://student.sze.hu/onkentes-jelentkezes
Jelenleg még konkrét időpontokat nem tudunk, azonban a helyzet egyre sürgető.
 
Kérjük érdeklődjön az alábbi e-mail címen: csaladi.kor@maltai.hu, vagy a +36 30 633 5340 telefonszámon.
 
Köszönjük a segítséget!
Tovább

3/2020 IRÁNYÍTÓ TESTÜLETI KÖRLEVÉL A 2020/21/1 VIZSGAIDŐSZAK LEBONYOLÍTÁSI SZABÁLYAIRÓL

Kategória : Hírek |Létrehozva: 2020.11.06 13:21

2020. november 4-én hatályba lépett a Kormány 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet kihirdetéséről, amellyel a Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Tovább